Pages

my peep

Friday, July 21, 2017

Jangan Pernah Menunggu


Jangan menunggu, tidak akan pernah ada waktu yang tepat🤷🏻‍♀️
Mulailah di mana pon kau berada🙋🏻‍♂️
Dengan menggunakan apa yang kau ada🕴🏻
Peluang yang lebih akan ditemui ketika kau mula bertindak untuk melangkah..👍
Melangkah menjadi dermawan umat dermawan.. family dermawan, anak beranak dermawan, saudara saudari dermawan, atok dermawan , nenek dermawan... last seluruh keturun kau dermawan..❤️
Hebat? Hebat tak ? Betul ker hebat..
Tapi kau punyalah kedekut.. sampai bayar zakat pun mintak baki.. adoinyerpuuunnn...🤦🏻‍♂️
Kau tahu kelebihan dermawan, orang yang dah lama mati siap request nak hidup balik untuk amalkan amalan dermawan, sedekah dan hadiah.
Itu sunnah, sunnah rasullullah. ❤️
(Dia mengajar manusia apa yang tak di ketahuinya💋)
Sampaikan lah dari ku walaupun sepotong ayat.😊
Tag dan share pada kawan kawan korang yang dermawan
Saya tag sahabat saya yang paling dermawan.
SnaSi AlShatri dan Nadia Zulkifli

Sunday, July 9, 2017

Akses Alam Jutawan

Akses Alam Jutawan 
Perasmian Produk Idaman Dunia 
Baca Status PENTING Ni Sampai Habis
(kuota akan ditutup bila keahlian cukup)
.
Kepada sesiapa yang ada lebihan simpanan yang tak terusik melebihi 500 atau 1,000 Ringgit, saya sarankan awak SERTAI PELUANG LUMAYAN ni, alihkan sekejap simpanan awak tu untuk beranakkan duit sehingga 100 ribu AT LEAST secepat 3 bulan atau kita ramai2 target 1 juta sebelum bulan 12 ni. Wajib untuk sesiapa yang BENCI hidup berulang2 macam bertahun2 sudah.
.
Kepada yang berjaya daftar, 1 email rasmi dari senangPAY dalam bentuk RESIT sudah pun dihantar melalui surat rasmi ke akaun email masing2 (kecuali yang gopoh sangat sampai ejaan pun salah menaip). Dan untuk makluman, urusetia syarikat tu akan reply pada HARI BEKERJA sahaja, so relax. Pastikan gaya pemikiran u all mestilah bersifat BANGSAWAN & KAYA JIWA, sebab project ni hanya untuk mereka yang mindanya ada World Class tapi hidupnya disepit dengan suasana yang dia sendiri BENCI, so orang2 macamni biasanya akan kami selamatkan, akan ada BLUEPRINT ditunjukkan cara nak u all jadi jutawan.
.
Esok siang urusetia syarikat tu akan hubungi kita pakai telefon, kita akan dapat macam2 sementara tunggu kuota keahlian cukup, setiap dari peserta akan diKURNIAkan 1,000 Ringgit bagi setiap 10 keahlian sama yang dia bantu pada orang ramai. Huraian menatang ni akan diberikan SANGAT TELITI oleh urusetia mereka.
.
Daripada simpan duit 1,000 Ringgit kat bank sampai ke sudah duit kita banyak tu jugak bertambah pun tidak, baik alihkan kejap duit tu ke POTENSI BEBAS KEWANGAN. Bila cukup jer “kuota ahli” dalam masa terdekat, kita akan dapat senarai kargo berharga, duit pun dapat balik, kita repeat order balik, duit simpanan kita pulak yang bertambah2… Kemudian kita repeat jer formula sama, sampai masing2 hit 1 juta, diam2 sudah. Dah nama pun Misi Terahsia Kita semua, kan?
.
Siapa yang ada minimum 500 Ringgit,
Siapa yang ada minimum 1,000 Ringgit
~~~~~~~~~~~~~~~
Siapa nak join 
HIGH IMPACT PROJECT
Lekas Klik sini 
https://www.misi-terahsia.com/VIP-Ismail/
~~~~~~~~~~~~~~~
.
NOTA:
Saya sekadar sampaikan hebahan berita2 baik yang ubah hidup orang ramai, sebab saya sendiri pun dah join tau…? Kata FOUNDER syarikat tu, ikut cara manusia berjaya, dengan sendirinya KITA TERPAKSA BERJAYA.